12.15.2006

BISMILLAH veya MARUZAT:))

Merhaba millet…

Buraya yazdigim isimler hakkinda “Sabatay”dir DEMIYORUM.; gostermek istedigim-istedigimiz, -bir muddetdir aramizda olmayan ve biraz daha aramizda bulunamayacak olan, sevgili- AVCI@ arkadasimizin dedigi gibi “3000 AILE”YI TEK TEK TANITMAK!

Bunlarin icinde Sabatay da vardir, Yahudi de vardir, Ermeni de vardir, Rum da vardir, Cerkes de vardir, turk de vardir; “3000 AILE” BIR OLIGARSIDIR

TEK DUNYA DEVLETI icin calisirlar; buradan BESLENECEKLERINI dusunurler; dusunduklerı tek set, KENDI GELECEKLERIDIR; memleketimin insanini veya dunyada yasayan diger insanlari ASLA dusunmezler: PARA, GUC, IKTIDAR teslisine inanmislardir.

“3000 AILE”nin bir kismi, bu gorunur hedeflerini bir INANCLA da desteklemektedirler; TEK DUNYA DEVLETI-TEK DIN! .. Bunlar bu noktada, uc buyuk dinin de sinirlarini asmislar ve kendi icad ettikleri dinlerine inanip, bunun basariya ulasmasi icin cabalamaktadirlar… Fakat, hepsi, boyle degil dedigimiz gibi; buyuk kismi da “para ve menfaate tamah” duygusuyla, bu hainlerin yaninda yeralmaktadirlar… Bunlarin klasik terminolojideki ismi ISBIRLIKCILIKTIR!

3000 Aile”, iste boyle “kozmopolit” bir yapi; “Sosyetenin Gulleri ve Bulbulleri” de bunlari kendi agizlarindan millete tanitmak icin kuruldu. Vatana millete hayrli olsun:))

Net’de veya gazetelerde, burada okuyacaklarinizi gormus olabilir, sonra da “aghh!! Nerde okudum!?” diye tekrar bulmak icin net’i arsinlamis olabilirsiniz, iste bu sayfalar, sizin icin bir hamaliye gorevini yapmis olmak icin, aramakla zaman yitirmemeniz icin kuruldu veya gormemis olabilirsiniz burada okuyacaklarinizi, o zaman da “no problema”:))

Bize, gordugunuz, ilginc dediginiz bilgi-belge-fotolari gonderebilirsiniz; illaki upuzuuuuuun olmasina gerek yok, tek satir bile olsa, cerden copten bile olsa, Degerlendirici nazarinda bir kiymete binebilir…

“Sosyete”, su gece kluplerinde, diskolarda gordugunuz damizlik olarak veya damizlik arayan olarak dolasan, boygosteren insanimsi erkek-disi taifesi degildir; eskiden bunlara “CEMIYET” derlerdi, sosyete haberleri de “cemiyet haberleri” olarak verilirdi, bu daha bir amlamlidir, cunku, “sosyete “denilen kitle –ozel anlamiyla- topluma yon vermek icin calisan, kendine ozgu ve toplumun “diger”lerinden farkli bir “grub”tur.

TDK’da soyle deniliyor

sosyete
An, karınca, termit sosyeteleri gibi toplu hâlde ve iş bölümü yaparak yaşayan organizmalar grubu. Cemiyet.
Lat.: societas: sosyete İng.: society Fr.: société Alm.: Geselschaft

Bir deger sozlukte de soyle:

1. esk. Topluluk, toplum, cemiyet: "Sosyetemizde yerli zenginlerden bazıları ve birkaç İstanbullu büyük memur ailesi vardı." -R. N. Güntekin.
2. Bir topluluktaki gelir düzeyi yüksek ve kendilerine özgü yaşama biçimleri olan topluluk: "Sosyetede bir kişinin etrafına toplanmak, öteki misafirleri açıkta bırakmak ayıptır." -P. Safa.
"Onlar yüksek sosyete ile haşır neşir olduklarından..." -H. Taner.

Iste bizim bu sayfalarda yapmak istedigimiz de bu manadaki sosyeteyi, kendi laflariyle (tutamayiz tabii kendimizi, arada biz de birseyler ekleyecegiz elbette) sizlere gostermek; tabii arada onlarin “damizliklarini” da koyacagiz ki, renk olsun caniiimJ (Boylece “insanimizin” nasil hayvanlastirildigin da gorecegiz)

Bu sayfayi COK KIYMETLI CETE SEFIM OYLESINE LAF@’a ithaf ediyorum:))

Simdilik bu kadar; irtibati koparmayalim, ilginc haberlerle dolu mailleriniz beklerim.

Haa. Yukaridaki "ucgen"e takmayin; ogrendigim, ogrenmeye calistigim ve ogrenmeye calismanizi siddetle tavsiye ettigim bir uzak dogu dovus sanatidir; baska bir sey degil yani:))

BEKCIMURTAZA@

bekcimurtaza1@yahoo.com


Bakilmasi gereken linkler

http://oylesinelaf.blogspot.com/

http://3000aile.blogspot.com/

No comments: